Završena sezona kupanja na gradskom bazenu, ove godine preko 20 000 posetilaca

Letnja sezona na gradskom bazenu u Zaječaru  je zvanično završena. Кako kažu u Javnom komunalnom preduzeću „Timok održavanje“ nakon sumiranja rezultata, ovogodišnja sezona je takođe bila uspešna kao i prošlogodišnja, a najveća posećenost zabeležena je u julu mesecu.

„Кapija gradskog bazena od danas je zaključana, a podaci pokazuju da je sezona uspešno završena. Ove godine je, tokom trajanja kupališne sezone, na gradskom bazenu zabeleženo nešto više od 20 hiljada posetilaca. Zbog velikog broja sunčanih dana i visokih temperatura, najveći broj posetilaca zabeležen je tokom jula meseca, dok je tokom avgusta zabeležen pad posetilaca zbog nestabilnog vremena i velikog broja kiših dana“, rekao je Vice Lalić, direktor JКP „Timok održavanje“.Lalić je sumirajući letnju sezonu istakao, da je veliko interesovanje i ove godine bilo za Školu plivanja.

„Кada govorimo o Školi plivanja, ove godine je takođe bilo veliko interesovanje roditelja i dece. Školu je pohađalo 85 mališana. O bezbednosti dece, ali i samih kupača, i ove godine su brinuli licencirani spasioci, pa nije zabeležen nijedan ozbiljan slučaj povređivanja“, kazao je Lalić, objavljeno je na sajtu JKP“Timok održavanje“ Zaječar.

Ostavite komentar