Zaječar: Uređuju se putni pravci,privremena obustava saobraćaja u ul. Hajduk Veljka

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanja“ Zaječar završili su radove na uređenju puta od naselja „Beli Breg“ do Nikoličeva. Na ovoj deonici pored puta, u dužini od 6,4 kilometara, prema rečima nadležnih iz tog preduzeća, uklonjeno je šiblje, nisko rastinje i orezane su grane.

Trenutno se uređuje put pored Poljoprivrednog instituta, koji vodi ka vikendicima, u dužini od jednog kilometra, a u planu je uređenje puta Mala Jasikova-Dubočane-Glogovica-Salaš.Takođe, paralelno sa tim, uređene su pešačke staze i protivpožarne pruge u Park šumi „Кraljevica“ u dužini od oko 4 kilometra.

Кako najavljuju iz ovog zaječarskog preduzeća, u nedelju, 28. januara, od 7.30 do 14.30, u delu Ulice Hajduk Veljko (od raskrsnice sa Ulicom Zorana Radmilovića do raskrsnice sa Ulicom Đorđe Simeonovića), izvodiće se radovi na orezivanju drvoreda.U tom vremenskom periodu, saobraćaj će biti zatvoren za sve vrste vozila.„Mole se građani da uklone svoja vozila u tom delu ulice“, poručuju iz JКP „Timok održavanje“, objavljeno je na sajtu JKP “Timok održavanje”.

Ostavite komentar