Vozni park JKP „Vodovod“ proširen novom radnom mašinom

Vozni park JKP “Vodovod“ Bor proširen je novom radnom mašinom, cisternom marke „Hidromek“. Za kupovinu ove mašine iz budžeta Grada Bora izdvojen je 21 milion dinara.„Grad Bor je u ovoj godini, iz lokalnog budžeta, izdvojio preko 220 miliona dinara za nabavku vozila koja su neophodna javnim preduzećima.

 U JKP „Vodovod“ stigla još jedna mašina koja je neophodna ovom preduzeću za obavljanje svoje delatnosti. Naredne godine, iz gradskog bedžeta, biće opredeljena novčana sredstva za nabavku nove mehanizacije kako bi njihov rad podigli na viši nivo a sve u korist naših sugrađana“, istakao je Milivoje Janošević, zamenik gradonačelnika.

Zahvaljujući lokalnoj samoupravi vozni park ovog javnog preduzeća proširen je novom fekalnom cisternom. Zanovljavanjem opreme omogućeno je da ovo preduzeće pozitivno posluje i nadam se da ćemo nastaviti tim trendom, istakao je Goran Pavić, direktor JKP „Vodovod“ Bor.

Prema njegovim rečima, ovo preduzeće imalo je najniže zarade u odnosu na druga javna preduzeća. Svakodnevnim radom i zalaganjem zarade zaposlenih uvećane su za 20 odsto, dok je za radnike u upravi taj procenat nešto niži.Iz sopstvenih sredstava JKP „Vodovod“ obezbedilo je dva nova kamiona nosivosti do 3,5 tone i jedan kamion kiper.Grad Bor je za nabavku nove mehanizacije za JKP „Vodovod“ i „3. oktobar“, ove godine iz lokalnog budžeta izdvojio preko 220 miliona dinara. Do kraja godine u JKP „3. oktobar“ stićiće još jedna nova mašina, auto smećar, objavljeno je na sajtu grada Bora.

 

Ostavite komentar