fbpx

Vladimir Đukanović traži ostavku Zorane Mihajlović: Ubeđen sam da su havarije NAMERNO izazvane!

Đukanović je pozvao tužilaštvo da reaguje i naveo da bi i ministarka Mihajlović trebalo da snosi odgovornost.

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i funkcioner SNS, prozvao je ministarku energetike i rudarstva Zoranu Mihajlović zbog požara koji je sinoć izbio u RB “Kolubara” i upitao je da li će sama podneti ostavku ili će Vlada morati da zatraži njeno razrešenje.

Đukanović je tako reagovao na sinoćni incident u “Kolubari”, gda se zapalio bager, tačnije odlagač jalovine kupljen 2018. godine. Vatrogasci su, prema pisanju medija, gasili požar do pola dva ujutru.

Đukanović je zbog tog pozvao tužilaštvo da reaguje i naveo da bi neko morao da snosi odgovornost, pa i ministarka Mihajlović.

– Hoće li tužilaštvo uhapsiti nekog za učestale havarije u Kolubari? Ima li neke istrage? Hoće li ministarka podneti ostavku ili Vlada da zatraži njeno razrešenje? Gde se izgubila reč “odgovornost”? Ubeđen sam da su havarije namerno izazvane, voleo bih da nisam u pravu – napisao je Đukanović na Tviteru.

Ovo je već druga “havarija” na relaciji Đukanović – Mihajlović za dve nedelje. Prethodno je ministarka prozvala partijskog kolegu da se udružio sa liderima opozicije Vukom Jeremićem i Draganom Đilasom, a on je njoj uzvratio da po mišljenje ide kod ambasadora.

Ostavite komentar