fbpx

Vaterpolisti Bora trijumfalno započeli zimsku sezonu

Vaterpolo klub Bor tradicionalno je krajem novembra ugostio prijateljski klub „Jezero“ iz Bele Crkve. Na taj način nastavljena je i više nego odlična saradnja, započeta pre nekoliko godina, pošto su odigrana tri meča u dva dana minulog vikenda. Rezultat je naravno bio u drugom planu, ali „Glas sporta“ je ispratio novo druženje starih sportskih prijatelja.

Domaći vaterpolisti slavili su u sva tri susreta, protiv mladog sastava iz Bele Crkve. Evo i liste strelaca i svih igrača koji su nastupili za ekipu „Bora“:

Prva utakmica: VК Bor – VК Jezero 17:8Vk Bor: Cvetkovski B (4), Cvetkovski U(3), Arifi(3), Jeličić(2), Jovanović Milan(2), Nikolić(1), Madanović(1),Lazarević(1), Jovanović Marko, Žikić.Druga utakmica: VК Bor – VК Jezero 17:13Vk Bor: Stanković(5), Madanović(4), Arifi(2), Cvetkovski U(2), Jovanović Milan(2), Žikić, Lacković(1), Cvetkovski B(1), Musić, Nikolić, Rajković.

Treća utakmica: VК Bor – VК Jezero 15:7

VК Bor: Nikolić(3), Stanković(3), Madanović(2), Jovanović(2), Đorić(2), Jeličić(1), Cvetkovski(1), Arifi(1), Rajković, Žikić, Lacković, Musić, Lazarević.

„Veliko hvala gostima što su se odazvali pozivu. Želim takođe da se zahvalim svim saigračima na asistencijama i tolerisanju. Zahvaljujem se i mojoj porodici na toleranciji i mojim nadređenima u firmi gde radim na slobodnim danima, svi oni utkali su sebe u ovih 100 golova postignutih za Vaterpolo klub Bor. Mnogi će reći da je bilo na slabim utakmicama, prijateljskim turnirima i slično, ali za mene su veliki. Posebno velikih 100 iz razloga što nemam priliku da igram često zbog uslova koje imamo. Idemo dalje“, poručio je za „Glas sporta“ Saša Madanović, kapiten i trener Borana, koji je baš u duelu sa gostima iz Bele Crkve proslavio lep jubilej, stoti pogodak u kapici Vaterpolo kluba „Bor“, objavio je Glas sporta.

 

 

Ostavite komentar