fbpx

U toku je asfaltiranje sportskih igrališta u selima, asfaltirano košarkaško igralište u Zlotu

Asfaltiranje stadiona za male sportove u seoskim mesnim zajednicama je u toku. Nakon Gornjana i Bučja gde je asfaltiranje završeno, paralelno se izvode radovi asfaltiranju stadiona u Zlotu i Oštrelju. U selu Zlotu u toku su radovi na uređenju košarkaškog terena.
Pre par godina uredili smo prostorije koje koriste fudbaleri seoskog kluba, prošle godine je uređen teren za mali fudbal. U planu je da se u maloj hali u Zlotu postavi nova podloga. Nakon Zlota i Oštrelj ekipe „Štrabaga“ se sele u ostale seoske mesne zajednice. Za ove namene iz gradskog budžeta izdvojeno je 100 miliona dinara“, istakao je Igor Janković, član Gradskog veća.
Janković dodaje, da će se nakon asfaltiranja stadiona za male sportove, nastaviti sa uređenje reonskih puteva u selu Zlot.
Uporedo sa sređivanjem terena sportskih terena, radovi će se izvoditi i na rekonstrukciji dva fudbalska terena u Bučju i gradskog stadiona FK Bor“, napominje Dejan Dulović, član Gradskog veća.
Rebalansom budžeta predviđena je kupovina novih golova za male stadione na teritoriji grada Bora. U Gornjanu će biti postavljeni jedan par golova. Pored opremanja rekvizitima, u Šarbanovcu je postavljena zaštitna ograda oko stadiona a nakon Šarbanovca radiće se postavljanje žičane ograde na stadionu u Zlotu“, istakao je Marko Nikolić, član Gradskog veća.Za asfaltiranje sportskih igrališta i puteva u seoskim mesnim zajednicam, iz lokalnog budžeta, izdvojeno je sto miliona dinara, objavljeno je na sajtu grada Bora.

Ostavite komentar