fbpx

U selu Gornjane počelo asfaltiranje stadiona za male sportove

U dogovoru sa meštanima sela Gornjane započeto je asfaltiranje stadiona za male sportove. Drago mi je što vidim ovoliki broj mladih ljudi koji se bave sportom. Zadatak grada Bora je da u dogovoru sa našim sugrađanima sprovodimo aktivnosti, kako u selima, tako i u gradu. Očekuje nas veliki posao ove godine kada je u pitanju asfaltiranje puteva u selima”, ističe Aleksandar Milikić, gradonačelnik grada Bora.

Od 15. jula, počinju aktivnosti u vezi sa izradom budžeta za narednu godinu, dodaje Milikić.

Pre svega, počinjemo od sela Zlot gde ćemo imati narodne zborove i razgovarati sa našim meštanima o tome šta je to što je neophodno da se uradi u našim mesnim zajednicama, kako seoskim, tako i gradskim, kako bi se poboljšao kvalitet života naših sugrađana. To će biti osnov za izradu gradskog budžeta. Molim sve Borane koji žive i u gradu i u selu da se uključe u ovu aktivnost. Nakon obilaska seoskih mesnih zajednica, imaćemo sastanke sa meštanima gradskih mesnih zajednica“, ističe Aleksandar Milikić, gradonačelnik grada Bora.

Milikić dodaje, da će se nakon zborova u seoskim i gradskim mesnim zajednicama razgovarati sa preduzetnicima, udruženjima građana, sportskim i kulturnim udruženjima, ljudima iz javnih preduzeća, javnih ustanova, naučno-obrazovnih ustanova, svih pora društva kako bi dali svoje predloge o tome kako da se izradi budžet grada za 2023. godinu.

Ideja je da se grad Bor stavi u potpunosti u funkciju građana i ovo je jedini način, zaključio je Milikić, objavljeno je na sajtu grada Bora.

 

Ostavite komentar