U Majdanpeku 20 miliona dinara za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova, Knjaževac traži firme za izvođenje radova

Opština Majdanpek raspisala je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za energetsku sanaciju stambenih objekata. Rok za podnošenje prijava je 23.9.2022, za ovu svrhu obezbeđeno je 20 miliona dinara.Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode raspisala je i opština Knjaževac.

Konkurs je otvoren 25.8. a rok za podnošenje prijava je 21 dan. Iznos sredstava zavisi od vrste radova, za zamenu spoljnih prozora i vrata maksimalan iznos po prijavi je 140.000,00 dinara sa PDV-om, dok je za nabavku i ugradnju toplotnih pumpi za porodične kuče maksimalan iznos 250.000,00 dinara sa PDV-om.

Opština Knjaževac raspisala je i poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji opštine Knjaževac. Rok za podnošenje prijave je 15 dana od raspisivanja poziva koji je objavljen 24.8.Pravo učešća imaju firme upisane u APR, registrovane kao privredna društva i preduzetnici najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave. Potrebno je da imaju ateste za materijale i proizvode i da nad njima nije pokrenut stečajni postupak ili postupak likvidacije, objavila je eKapija.

 

Ostavite komentar