U Boljevcu poslodavci tražili da zaposle 400 radnika

U organizaciji zaječerske Filijale i Ispostave Boljevac Nacionalne službe za zapošljavanje, 26. aprila je u porostorijama Kulturno obrazovnog centra Boljevac održan Sajam zapošljavanja, na kojem je petnaestak poslodavaca prijavilo preko četristo slobodnih radnih mesta.

Ovogodišnji sajam obeležila je veoma raznovrsna ponuda poslova, pre svega zahvaljujući kineskim firmama koje posluju u sklopu kompanije Ziđin u Boru, ali i poslodavcima sa teritorije Opštine Boljevac. Najtraženija su bila zanimanja iz oblasti rudarstva, poput rudara, rudarskih tehničari i inženjera rudarstva, ali su bili traženi i mehaničari, vozači, mašinski i elektrotehničari, kao i drugi radnici tehničkih struka, konobari, šankeri, kuvari, recepcioneri, trgovci…

Obraćajući se prisutnim poslodavcima i tražiocima zaposlenja, direktor zaječarske Filijale NSZ Dušan Mladenović je izrazio zahvalnost i zadovoljstvo odazivom u velikom broju, kako poslodavaca, tako i nezaposlenih sugrađana, a učesnike događaja je pozdravio i predsednik Opštine Boljevac Nebojša Marjanović, objavljeno je na sajtu NSZ.

Ostavite komentar