Tehnička škola iz Knjaževca osvojila 3.mesto na Državnom takmičenju u futsalu

Futsal ekipa Tehničke škole iz Кnjaževca osvojila je 3. mesto na Državnom prvenstvu održanom na Srebrnom jezeru 8. i 9. maja. Кnjaževčani su u meču za bronzu savladali vršnjake sa Uba sa 5:2 i na taj način ostvarili veliki uspeh na završnom nivou takmičenja, pošto su u konkurenciji osam najboljih ekipa u Srbiji zabeležili tri pobede i samo jedan poraz, pa kući zasluženo nose odličje.

Sastav ekipe: Dimitrije Petrović, Luka Marinković 4-3, Nikola Mišić 4-4, Nemanja Mišić 3-3, Luka Mladenović 3-4, Кosta Živić, Jovan Ćirić, David Stojanović 2-4, Lazar Ristić 2-2 i Pavle Đokić 2-3. Ekipu su sa klupe predvodili nastavnici Perica Pejčić i Vladan Cvejić.

„Zahvaljujemo se Fudbalskom klubu „Timočanin“ na velikoj pomoći, ovo je i njihov uspeh“, poručili su iz knjaževačke Tehničke škole.

Vredi istaći i sjajne igre na Međuokružnom takmičenju u Prokuplju minule nedelje, na kome su Кnjaževčani na dominantan način osvojili 1. mesto i obezbedili plasman na Republičko takmičenje. U polufinalu je ubedljivo savladana Gimnazija „Svetozar Marković“ iz Niša rezultatom 8:3. Strelci za Tehničku školu Кnjaževac bili su: Dimitrije Petrović 3, Кosta Živić 2, David Stojanović 2 i Jovan Ćirić 1.

Mnogo zanimljivije bilo je u finalu, gde su Кnjaževčani nadigrali Tehničku školu iz Trstenika sa 4:3. Najpre su poveli momci iz Trstenika da bi do poluvremena poravnao Кosta Živić. Isti igrač u nastavku postiže još dva pogotka. Trsteničani se nisu predali i uspevaju da stignu do 3:3. U poslednjih par minuta susreta viđena je prava drama sa šansama i na jednoj i na drugoj strani. Tehnička škola Кnjaževac golom Nikole Mišića 30 sekundi pre kraja dolazi do velikog slavlja i plasmana na Prvenstvo Srbije, gde potom dolazi do prethodno opisane bronzane medalje,  objavio je Glas sporta.

 

 

 

 

Ostavite komentar