Srbija se POTRESNIM porukama oprašta od HEROJA Dragaša, svi se sećaju kako je plivao za ČASNI KRST!

Mladi Aleksa Dragaš iz Zrenjanina, pitomac Vojne akademije u Beogradu koji je pre nekoliko godina pobedio u plivanju za časni krst, preminuo je od raka.

Aleksa, koji je bio dugogodišnji sportista, višebojac i vojnik Vojske Srbije, dve godine se borio sa opakom bolešću, a građani se često pozivani da daju krv za njegovo lečenje.

Smrt pitomca Vojne akademije Alekse Dragaša (27) izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama i internet portalima.

Pitomac Vojne akademije u Beogradu, podsetimo, preminuo je nakon dvogodišnje borbe sa rakom, a društvene mreže su pune tužnih poruka kojima se njegovi najbliži i građani Srbije opraštaju od mladića iz Zrenjanina koji nas je prerano napustio.

– Muškarac sam, ali suze same idu. Bog uistinu odvodi najbolje. Vječna ti slava junače – napisao je Aleksin kolega sa klase.

– E moj dragi dečko, dragi Aleksa… Velika je tuga u srcima tvoje porodice i svih Zrenjaninaca pa i cele Srbije… Tvoji roditelji, sestra i brat treba da su ponosni što su te imali… Izgubili smo jedno divno dete – napisao je jedan korisnik.

– Malo živeo, ali mnogo postigao, očigledno. Imao se rašta i rodite jer delu su večna – nadovezao se drugi korisnik.

– Sine, tužan sam, istovremeno ponosan, što se među nama rađaju ljudi lavljeg srca. Ideš među anđele jer tamo ti je mesto! Počivaj u miru junače – napisao je jedan korisnik.

– Dušo draga, uzeo si svoj krst i otišao pravo Gospodu u zagrljaj. Raduj se dušo jer ti je spremno mesto u rajskom naselju – napisala je jedna korisnica.

Njegova trka za časni krst počinje na 27:00 minuta:

Ostavite komentar