fbpx

SKANDAL: RTS ignoriše Vučićevu podršku Đokoviću, važniji im australijski premijer!

Nacionalna televizija potpuno se stavila u funkciju cenzure koju sprovodi Dragan Đilas na svojim medijima, emitijući samo 18 sekundi priloga u kom predsednik Republike Srbije brani pravo jednog Srbina, Novaka Đokovića da se slobodno kreće i bavi svojim poslom, ali brani i našu zemlju, naše nacionalni dostojanstvo i dostojanstvo svakog građanina Srbije!


Stavili australijskog premijera ispred predsednika naše države, nakon jednog emitovanja potpuno cenzurisali predsednika i izbacili je u potpunosti iz jutarnjeg programa, iako je gotovo u celosti taj program bio posvećen upravo Novaku Đokoviću!

Sramota RTS je i u tome što su stavu naše države dali znatno manje vremena nego najgledaniji svetski kanali, poput CNN, BBC i ostalih. Primera radi CNN, dakle najgledanija internacionalna stanica u svetu, emituje u svim vestima od juče izjavu našeg predsednika u trajanju od 35 sekundi!

Kako saznajemo, upravo je CNN uputio poziv našem predsedniku da u ponedeljak gostuje u programu te televizije, kako bi se čuo glas Srbije i podrška koju Đoković dobija od naše zemlje i državnog vrha u ovoj neravnopravnoj borbi. Od RTS naravno ni pisma ni razglednice.

Za koga radi naša nacionalna televizija i da li brani interese Srbije ili privatnog kapitala?!??

Ostavite komentar