SENZACIONALNO: Poznate ličnosti i njihovi DVOJNICI KROZ VREME!

Ponekad možemo videti nekoga zbog koga se osećamo kao da se gledamo u ogledalo. Obično je uzbudljivo, zbunjujuće, a ponekad i strašno.

Tada ne bi trebalo da iznenadi to što i poznate ličnosti imaju dvojnice koje nas teraju da se zapitamo. U nastavku je 30 poznatih ličnosti i njihovih dvojnika zbog kojih se pitamo ko je ko!

Edi Marfi je poznat po svojoj komediji kao i po tome što je pevač, scenarista i producent. Karijeru je počeo početkom sedamdesetih godina prošlog veka kao stend-ap komičar i od tada je zauzeo svet po bini. Kao što vidite na ovoj slici, iako možda ne znamo ko je ovaj čovek, on izgleda strašno kao Edi.

Fidel Kastro je bio komunistički revolucionar koji je preuzeo kontrolu nad Kubom tokom pedesetih godina. Uspeo je da zadrži vlast dok nije umro 2016. Za divno čudo, izgleda skoro identično kao jedan od najpoznatijih glumaca u okolini danas, Lijam Nison. Lijam je poznat po ulogama u seriji „Taken“ ali i po glavnoj ulozi u „Ratovima zvezda“.

Nikolas Kejdž je jedan od naših omiljenih ljudi, i to ne samo zbog svog širokog spektra filmova u kojima je bio zvezda. Nikolas takođe ima aktivnu ulogu u brojnim dobrotvornim organizacijama i grupama za aktivizam. Nije ni čudo što bi njegov dvojnik bio neko ko se takođe borio za dobro drugih. Na ovoj slici se vidi vojnik građanskog rata koji bi bio živ u drugoj polovini 1800-ih.

Pored rada u pozorištu, Orlando Blum je stekao međunarodnu zvezdu svojom ulogom u filmovima „Pirati sa Kariba“. U slobodno vreme, Orlando je veliki zagovornik promena i radi dosta humanitarnog rada. Njegov izgled Nikolaj Grigoresku bio je poznati rumunski slikar za koga se kaže da je otac modernog rumunskog slikarstva.

Svi koji imaju Fejsbuk nalog treba da znaju ko je Mark Zakerberg. Mark je osnivač popularne platforme društvenih medija i nagnao je bogatstvo zahvaljujući popularnosti sajta širom sveta. Njegov izgled je Filip IV iz Španije koji je postao vladar i Španije i Portugala 1621. Vladao je Portugalom do 1640.

Ostavite komentar