fbpx

Saša Mirković poručio: Lukasa obožava cela Evropa, zato će pobediti na Eurosongu!

Ovogodišnji 66. po redu Evrosong održaće se početkom maja u Torinu, a 36 izvođača iz Srbije takmičiće se na festivalu Pesma za Evroviziju ’22, na kojem će se birati srpski predstavnik.

Osim mladih i neafirmisanih pevača, na listi su se našle i bivše zvezde Granda, poput Dušana Svilara, Zorje Pajić, dobro poznatih imna poput Goce Tržan, Anđeline, Sare Jo, ali i najveća muška regionalna zvezda Aca Lukas.

Ekskluzivno o svojim očekivanjima na festivalu Pesma za Evroviziju ’22 progovorili su Goca Tržan, Dušan Svilar, kao i estradni menadžer i vlasnik „Hajp produkcije“ Saša Mirković.


– Ceo Lukasov tim se trenutno bavi doradom pesme „Oskar“. Snimanje spota je završeno, radimo modulacije. I dalje imamo pravo da dorađujemo pesmu, tako da će dobiti neki moderni stil – rekao je na samom početku Mirković, koji ne krije uverenje da će upravo Aca biti najpre naš predstavnik, a onda i pobednik ovogodišnjeg Evrosonga.

 Ne sumnjam da će Lukas pobediti najpre na ovom takmičenju, a onda i na Evroviziji. On ima ozbiljnu karijeru iza sebe i publiku u čitavom svetu. Uveren sam da će dijaspora glasati za njega. Predstavnik Srbije mora biti neko ko može dosta da uradi za svoju zemlju. Kao jedini čovek koji je s Marijom Šerifović doveo Evroviziju u Beograd, mogu reći da sam siguran da Lukas može ponoviti taj uspeh. Ne sumnjam da će publika prepoznati vrednost pesme, karijere, kao i uložen trud celog tima. Uveren sam da će ovo biti antologijska pesma kojom će, kako sam naziv kaže, Lukas dobiti Oskara za sve što je do sada uradio – poručio Mirković i dodao da mu je drago što se ovog puta prijavilo dosta mladih izvođača.

– Podržavam mladost i drago mi je da se dosta mlađih pevača prijavilo za takmičenje i time demantovalo one koji su prošle godine govorili da Srbija nema dobre mlade izvođače – rekao je Mirković.

Goca Tržan je priznala da je iznenađena samom činjenicom da se njeno ime našlo na spisku takmičara s obzirom na to da se za festival nije prijavila.

– Moram vam reći da sam bila iznenađena kada sam videla svoje ime na listi takmičara. Moji kompozitori su me prijavili, trenutno s njima pregovaram o svemu – rekla je začuđena pevačica, koja će pevati pesmu „Fitilj“, i otkriva kako je njen tim došao na tu ideju.

– Nedavno smo pričali o tome kako bismo mogli da se prijavimo za takmičenje. Zbog cele situacije zbog pandemije, trenutno je to najbolji način da veliki broj ljudi čuje nove pesme. Međutim, očigledno su oni tu ideju shvatili znatno ozbiljnije od mene i drago mi je zbog toga jer ću sada i ja tako da doživim takmičenje. Drago mi je što će se takmičiti dosta mladih izvođača, ali takođe smatram da kolege mojih godina imaju još uvek prava da se takmiče – poručila je ona.

Svilar: Fokusiran sam na pobedu!

Dušan Svilar je istakao da vredno radi na pripremi pesme „Samo ne reci da voliš“, od koje očekuje najbolji rezultat.

– Već sam učestvovao u ovakvom takmičenju. Svi su me bodrili i podstakli da se prijavim. Kolege ne gledam kao konkurenciju, drago mi je što ćemo se okupiti i zajedno pevati. Fokusirao sam se samo na nastup i na pobedu – poručio je on.

Mirković dobio Oliveru na sudu!

Saša Mirković je sudski dokazao da je vlasnik Beovizije produkcijska kuća „Megaton“ na čijem je on čelu, a ne Javni servis. Osim toga, sud je odbio privremenu meru koju je tražio RTS, a to je zahtev da se zabrani „Megatonu“ da koristi promotivni spot Beovizije 2020.

Ostavite komentar