fbpx

SAŠA MIRKOVIĆ I ACA LUKAS SUMIRALI GODINU DOMINACIJE “HYPE produkcije“ na PINKU!

Najuspešniji estradni menadžer u regionu i poznati producent Saša Mirković i trenutno najveća muzička zvezda na Balkanu Aca Lukas prvog dana 2022. godine sumirali su godinu za nama koja je protekla u apsolutnoj dominaciji Ace Lukasa  i Mirkovićeve “HYPE produkcije„.

Lukas je počeo godinu žestoko, sada već prestižnim albumom “Uspavanka za ozbiljne bebe”, posle čega je usledila neverovatno posećena turneja po regionu, a kraj godine Lukas i Hype produkcija obeležili su potpunom dominacijom u YouTube trendingu sa čak pet video spotova, od kojih se dva još uvek trenduju u top pet!

Lukasov duet sa  Draganom Mirković u pesmi “Sad i zauvek” je još uvek prvi u trendingu, a novi Lukasov hit  “U tri lepe” je trenutno treća u trendu, što znači da Lukas nema ozbiljnu konkurenciju i praktično „juri sam sebe“ na trending listi!

Zadnja dva dana 2021. godine Lukas je proveo u Makedoniji, u kojoj je zajedno sa njim njegove hitove pevalo skoro 20.000 u skopskoj areni “Boris Trajkovski” i sutradan u Strumici.

O svim rekordima koje je Saša Mirković protekle godine postavio sa Lukasom poznati menadžer i producent kaže:

-Aca Lukas je bio strahovito prenatrpan rasporedom. Pevao je 29. decembra u Skoplju, 30. decembra u Strumici i 31. decembra u “Tarapani” u Beogradu. Taj klub je već bio rasprodat još u oktobru. Danas Aca peva u Banjoj Luci. Inače, “Folk house band” je jedan od najboljih bendova na Balkanu. Obećali smo vernoj publici dva albuma u godini i to obećanje smo ispunili. Staru godinu smo završili u trendingu, a novu započeli takođe prvim mestom u trendingu. Duet sa Draganom Mirković za numeru “Sad i zauvek” biće antologijski. – rekao je Saša Mirković.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Ostavite komentar