Rekonstrukcija državnih puteva u centru Sokobanje

U koordinaciji sa JP „Zelenilo – Sokobanja“ i JКP „Napredak“, u Sokobanji Javno preduzeće „Putevi Srbije“ izvodi radove na rekonstrukciji državnih puteva koji prolaze kroz centar Sokobanje – od ulaska u Sokobanju sa zapadne strane do kamenog mosta u Blendiji i od zgrade Opštine Sokobanja do skretanja za izletište Očno na putu ka Specijalnoj bolnici „Ozren“.

Predsednik opštine Sokobanja Miodrag Nikolić izrazio je razumevanje zbog toga što se građani susreću sa nelagodnostima u saobraćaju na ovim deonicama puta, kao i zahvalnost za razumevanje i saradnju:

„U skladu sa dogovorom sa privrednicima i domaćinstvima iz ulica Svetog Save i Hajduk Veljka, čekali smo da se intenzitet turističke sezone smanji, ali nismo smeli predugo da odlažemo početak radova zbog uslova za njihovo izvođenje. Rekonstrukciji navedenih puteva smo pristupili ozbiljno i ‘domaćinski’, vodeći računa i o optimalizaciji vodovoda i kanalizacije u ovim ulicama. Zahvaljujem se i radnicima naših preduzeća ‘Zelenilo – Sokobanja’ i ‘Napredak’ na predanosti i odgovornom zalaganju! Svestan sam i stanja sa iskopinama i gužvi na kolovozima, ali ovim velikim poduhvatom doprineće se ugledu i razvoju naše Sokobanje.

Još jednom, molim građane za strpljenje, razumevanje i saradnju, jer ovo što radimo – radimo za budućnost i dobrobit Sokobanje na duže staze,“ naveo je predsednik Nikolić, objavljeno je na sajtu opštine Sokobanja.

Ostavite komentar