fbpx

Radmilo Armenulić: Film Dragana Bjelogrlića „Toma“ je pun laži, moja žena nije bila „laka“ i nije bila nikada sa Tomom!

Radmilo Armenulić, suprug Silvane Armenulić otkrio je istinu o filmu ,,Toma“, nakon što ga je pogledao. On ne krije da je besan na Dragana Bjelogrlića, jer su događaji izmišljeni, kao i ljubav sa Tomom Zdravkovićem! Moguće je čak da Armenulić podnese tužbu protiv Bjelogrlića zbog toga što je njegova žena predstavljena u filmi kao „laka ženska“!

Film ,,Toma“ u režiji kontroverznog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića (poznat po nasilničkom ponašanju u alkoholisanom stanju i prebijanju zbog čega mu se sudi!) iznervirao je muža Silvane Armenulić, koji je nakon odgledanog dela za medije otkrio istinu. Naime, Silvanin muž izričito pobija mnoge stvari koje su prikazane u filmu, te tvrdi da su mnogi delovi izmišljeni. Nakon odgledanog filma Radmilo Armenulić otkrio je kako gleda na sve što je imao prilike da vidi tokom trajanja filma.

Odmah na početku je istakao da su glumci odradili super posao i da su dobro odigrali svoje uloge, no, mnoge stvari se ne poklapaju. Jedna od tih je da Silvana nikada nije pričala bosanskim akcentom, što može da se, kako kaže, proveri na internetu. 

– Ja držim obećanja. Evo sad se spremam da izađem iz kuće i ukratko ću vam reći moje impresije. Gledao sam film i pre svega moram da kažem da su glumci jako dobro odigrali. Međutim, video sam događaje koji nisu postajali. Pre svega, Silvana nikad nije govorila bosanskim akcentom. To možete i da proverite na internetu, gde postoji snimak njenog intervjua koji je tada dala medijima. Dalje, ona se pre veze sa mnom, 1958. godine, zabavljala sa jednim apotekarom iz Novog Sada koji se zvao Đuka – tvrdi Armenulić i nastavlja:

– Nakon što su njih dvoje završili vezu, sa mnom se upoznala 1959. godine i od tada smo svakog dana bili zajedno. Nismo se razdvajali. Dve godine kasnije smo se venčali. Možda je Toma bio u nekoj emotivnoj vezi, ali ne sa mojom Silvanom. Takođe, nikad nisam čuo da su pevali zajedno. Mi smo se tajno venčali jer ja u to vreme nisam smeo da kažem roditeljima, pošto je ona bila pevačica – otkrio je Radmilo.

– Tu sam se tek pokidao od smeha. Nema veze sa mnom. Ispalo je kao da sam ja Silvanin sin. Takođe, svi su niži od Tome, a u stvarnom životu on je bio vrlo nizak čovek. Cune i Tozovac su predstavljeni na smešan način. Ne mogu da kažem, Toma je bio izvanredan muzičar i tekstopisac, ali sa druge strane, kockar i alkoholičar. Sve je neistinito – izričit je nekadašnji teniski as. Prema njegovim rečima, najviše mu je zasmetalo to što je Silvana predstavljena kao nemoralna žena.

 U početku je prikazuju golu, u gaćama i brushalteru, što nije u redu. Ispalo je kao da je laka žena. Ljudi koji je ne poznaju mogu da stvore pogrešan utisak o njoj. Tada kad je u filmu prikazivana radnja s Tomom nama se rodila ćerka. Tako da sve ukupno nema veze sa istinom. Moja ćerka nema nameru da gleda film – poručuje on.

Silvana je poginula 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesrecći na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, vraćajući se s koncerta iz Aleksandrovca. S njom su tada nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Ostavite komentar