Predrag Rajković, rođeni Negotinac novi je golman španske Majorke

Predrag Rajković, rođeni Negotinac i standardni čuvar mreže fudbalske reprezentacije Srbije, novi je golman španske Majorke. Član „Primere“ je za 27-godišnjeg Rajkovića francuskom Remsu prema izvorima sa Pirineja platio obeštećenje od 4,5 miliona evra uz 30% od naredne prodaje.

Ovo leto bila je ujedno i poslednja prilika Francuzima da nešto zarade, s obzirom na to da je srpskom reprezentativcu ugovor isticao naredne godine. Rems je Rajkovića doveo za 5 miliona evra iz Makabija 2019. godine, dok je izraelski velikan Crvenoj zvezdi 2015. godine za Negotinca platio 3 miliona evropskih novčanica.

Rajković je za tri godine u francuskoj Ligi 1 odigrao 106 mečeva za Rems, gde se profilisao kao jedan od najboljih golmana u jednoj od liga petice i u jednoj sezoni osigurao mesto čak i u prvenstvenom timu godine. Prelazak u špansku Primeru svakako je iskorak u karijeri vrsnog čuvara mreže, koji će u ekipi Majorke imati priliku da se okuša na još većoj  sceni, gde će iz vikenda u vikend deliti megdane sa nekim od najboljih svetskih ofanzivaca, objavio je Glas sporta.

Ostavite komentar