Potpisan ugovor sa JugoKaolinom o održavanju puta u selu Donja Bela Reka

U Gradskoj kući je potpisan ugovor između Grada Bora i kompanije JugoKaolin. Potpisivanju je prisustvovao zamenik gradonačelnika Milivoe Janošević i predstavnik firme JugoKaolin koja na teritoriji grada Bora, u selu Donja Bela Reka, posluje već 12 godina.

Kompanija JugoKaolin na teritoriji našeg grada radiće na održavanju i izgradnji jednog dela puta. Održali smo nekoliko sastanaka na kojima je bilo reči kako unaprediti rad firme i da se kroz njihov razvoj uporedo razvija i selo Donja Bela Reka u kom ova firma i posluje“, istakao je zamenik gradonačelnika Milivoje Janošević.

Mogu slobodno reći da Grad Bor izuzetno brine o tome da lokalna zajednica živi u dobrim odnosima sa privredom. Mi smo kompanija koja je socijalno odgovorna i samim tim smo, po prvi put, krenuli u realizaciju većeg projekta na teritoriji mesne zajednice u kojoj mi poslujemo. Po osnovu projekta, radiće se na održavanju dela puta koji vodi do rudnika i seoskog groblja“, napomenuo je Ljubiša Petrov, direktor kompanije JugoKaolin.

Petrov dodaje da je Grad Bor prošle godine kompletno renovirao ovaj deo puta ali s obzirom da ga koristi kompanija za svoje potrebe ali i lokalno stanovništvo kako bi došli do svojih imanja i kuća, njihov zadatak će biti da se isti održava za dobrobit svih. Nada se da je ovo samo početak jedne dobre saradnje, objavljeno je na sajtu grada Bora.

Ostavite komentar