Potpisan sporazum sa Er Srbijom

U Direkciji Republičkog fonda PIO u Beogradu, 2. novembra, potpisan je sporazum o saradnji između Fonda PIO i nacionalne avio-kompanije Er Srbija, čime je tim projekta Penzionerska kartica nove generacije dobio još jednog izuzetno značajnog člana.
Sporazum su potpisali Relja Ognjenović, direktor Republičkog fonda PIO, i Jirži Marek, generalni direktor Er Srbije.
Korisnicima Penzionerske kartice ovaj sporazum će omogućiti 15 odsto popusta na kupovinu avio-karata našeg nacionalnog avio-prevoznika.


Er Srbija, kao nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, uvek sa velikim zadovoljstvom pruža usluge svim građanima i Vladi Republike Srbije. Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo pozvani da učestvujemo u ovoj sjajnoj inicijativi i što možemo da ponudimo povoljnije cene avio-karata za naše penzionere. Biće nam veliko zadovoljstvo da ih dočekamo na našem letu. Imaće 15 odsto popusta na avio-karte, i brojne opcije i mogućnosti da putuju na više od 80 destinacija koje obuhvata naša mreža, da posete svoju porodicu, rodbinu, da idu na odmor, a mi ćemo nastaviti da unapređujemo naše usluge – izjavio je Jirži Marek.
On je kazao da penzioneri često posadama na letovima Er Srbije u povratku kažu da se, čim uđu u avion, osećaju kao da su već stigli u Srbiju. Kompanija Er Srbija, kako je naveo, izuzetno ceni mudrost i iskustvo koje dolazi s godinama, i na svim letovima posada starije putnike dočekuje s posebnom pažnjom i uvek rado sluša sve što žele da podele.
Upravo zahvaljujući njima naučili smo da godine nisu prepreka da se upozna svet i ostvare snovi. U godinama koje slede, Er Srbija će nastaviti da penzionerima bude pouzdan partner za putovanja. Potrudićemo se da zajedno stvaramo nove uspomene – rekao je generalni direktor Er Srbije, Jirži Marek.
Direktor RF PIO Relja Ognjenović kazao je da je pristup Er Srbije projektu Penzionerska kartica jedno od najvećih pojačanja.
Odgovornost koju država Srbija i Republički fond PIO osećaju prema penzionerima, i težnja da penzioneri žive bolje, ne ogleda se samo u konstantnom povećanju penzija, koje je već krenulo za 5,5 odsto, i u pomoći od 20.000 dinara, već i u projektu kao što je Penzionerska kartica. Tim države Srbije, Ministarstva finansija, Fonda PIO, Privredne komore Srbije, radi na tome da ovakvi igrači, državne kompanije koje su nekada bile u minusu a sada su u izuzetnom plusu, mogu da daju ozbiljne i odgovorne popuste, i da mi zajedno nastavimo da život naših penzionera činimo boljim, lakšim i uspešnijim, da njihovo zlatno doba provedu onako kako zaslužuju, da uživaju i putuju našom najvećom avio-kompanijom, ali i „Srbija vozom” – rekao je Relja Ognjenović i najavio nove popuste i benefite za penzionere u narednim nedeljama, objavljeno je na sajtu PIO Fonda.

Ostavite komentar