Okružno takmičenje u stonom tenisu održano u Zaječaru

Okružno takmičenje u stonom tenisu za učenike osnovnih i srednjih škola, održano je u četvrtak 16. novembra u Zaječaru. Domaćin nadmetanja u organizaciji Zaječarskog saveza za školski sport (ZŠS) bila je Tehnička škola, a veliku podršku u organizaciji pružio je Stonoteniski klub „Timok“, čiji su članovi delili pravdu na takmičenju sa koga su najuspešnije ekipe i pojedinci izborili plasman na Olimpijadu u Novom Sadu, koja je prema planu i programu Saveza za školski sport Srbije predviđena za maj 2024. godine.

Sjajan nastup gostiju iz Sokobanje i Кnjaževca, koji su dominirali u kategoriji srednjih i osnovnih škola, obeležio je program u Tehničkoj školi, dok je čast domaćina spasila Monika Mladenović iz zaječarske Medicinske škole, koja je trijumfovala u pojedinačnoj konkurenciji.

Što se daljih takmičenja tiče, Zaječarski savez za školski sport (ZŠS) priprema organizaciju gradskih nadmetanja u košarci i odbojci do kraja prvog polugodišta u dogovoru sa profesorima fizičkog vaspitanja, a u skladu sa kalendarom Saveza za školski sport Srbije, objavio je Glas sporta.

Ostavite komentar