Obeležen Dan Tehničke škole u Negotinu

Tehnička škola u Negotinu obeležila je 57. godišnjicu postojanja i rada, a prigodnom programu, promociji školskog lista „Tehnopis“ i uručenju jubilapnih nagrada, pored brojnih gostiju, saradnika škole, prisustvovali su i Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin i Zorica Mijušković, načelnica Opštinske uprave opštine Negotin.

„Želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi na podršci koju nam pruža i iskoristio bih ovu priliku da pozdravim predsednika opštine Negotin Vladimira Veličkovića, načelnicu Opštinske uprave opštine Negotin Zoricu Mijušković, direktora JКP Badnjevo Dalibora Ranđelović, direktora HE Đerdap 2. Takođe bih želeo i da pozdravim naše partnere posebno Кompaniju Eliksir grupa kod kojih imamo dva odeljenja na dualnom obrazovanju, a od sledeće godine biće ih tri.

Кao podršku od ove kompanije smo na početku godine dobili donaciju od milion dinara za opremanje novog računarskog kabineta. Svakako to nije jedina donacija Eliksir grupe s obzirom da su nam prošle školske godine poklonili i komplet za varenje. Od sledeće godine povećaćemo broj naših partnera u dualnom obrazovanju, sa Autocentrom Jovanović i autoservisom Vlada Bosanac.“, rekao je Slobodan Dinulović, direktor Tehničke škole.

Ova obrazovna institucija počela je rad sa dva odeljenja davne 1966. godine kao istureno odeljenje Obrazovnog centra „Ivo Lola Ribar“ iz Bora, a danas obrazuje učenike III i IV stepena mašinske i elektrotehničke struke, osposobljava učenika za samostalan i profesionalno-kompetentan rad i dalje školovanje, objavljeno je na sajtu opštine Negotin.

Ostavite komentar