Negotin: Uređenje ulice u Miloševu

Ekipe Preduzeća za puteve „Štrabag“ ovih dana su angažovane na brojnim deonicama u negotinskim selima. U najbližoj mesnoj zajednici u Miloševu, na radost meštana, uređena je ulica koja spaja jedan kraj sela sa Crkvom „Sveti Vasilije Ostroški“. Radove na asfaltiranju ulice obišao je sa Borivojem Anđelovićem, predstavnikom MZ Miloševo, Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin.

„ Prisustvujemo radovima na deonici od 400 metara, koja spaja gornji i donji deo sela. Vrednost radova je preko tri miliona dinara. U Miloševu je dosta toga završeno, i drago mije zbog toga, i naša je namera da stignemo da u svim selima ispunimo sve ono što smo planirali i obećali. Mislim da sve to ide dobrim putem. Radovi su završeni u petnaestak sela, i uskoro ćemo obići sve što smo uradili u mesnim zajednicama i u gradu.“, izjavio je prilikom obilaska radova predsednik Veličković.

Opština Negotin svake godine izdvaja dosta sredstava za poboljšanje putne infrastrukture na teritoriji cele opštine, pete po površini u zemlji. Iz opštinskog budžeta za ove namene u 2023. godini izdvojeno je 129 miliona dinara.

„Saradnja između Mesne zajednice Miloševo i lokalne samouprave je visokom nivou i sve što je dogovoreno realizuje se i do kraja godine će se završiti. Meštani su većinom u inostranstvu i malo je mladih ostalo. TrUdimo se da uslove u selu prilagodimo njihovom načinu života. Srećan sam zbog današnjih radova na putu koji spaja dva kraja sela. Spojili smo kraj sela sa Crkvom „Sveti Vasilije Ostroški“ i izlaskom na glavni put za Negotin. I to je za nas jedan veliki projekat.“ , izjavio je Borivoje Anđelić, predstavnik Mesne zajednice Miloševo.Za sledeću godinu ističu potrebu sanacije krova na sportskoj svlačionici koji je u lošem stanju, objavljeno je na sajtu opštine Negotin.

 

 

 

Ostavite komentar