Na zahtev Gradske uprave Bor popravlja se stepenište u centru grada

Nakon što je Nadzorni organ izlaskom na teren ustanovio nepravilnosti prilikom rekonstrukcije stepeništa, izvođači radova dobili su nalog da stepenice kod glavne Pošte u centru grada Bora, sruše. Ovo je pravi primer kako će u buduće da funkcionišu svi radovi na teritoriji grada.

„Nastavlja se sa uređenjem putne infrastrukture na teritoriji grada Bora. U toku su radovi na uređenju staza i stepeništa širom grada. U Mesnoj Zajednici „Mladost“ u toku je postavljanje behaton ploča na pešačkoj stazi kod Zološkog vrta. Borani će uskoro dobiti jedan moderno uređen prostor za uživanje i rekreaciju“, istakao je Igor Janković, član Gradskog veća.

Pored toga, radovi se izvode i u Mesnoj zajednici „Sever“, u toku je rekonstrukcija stepeništa kod fakulteta i crkve. Takođe, nastavlja se popločavanje behaton kockama donjih delova ulica 1 maj, 7, juli i Jovana Dučića“, dodaje Janković.

Do kraja meseca, svi planirani radovi na uređenju staza i stepeništa u gradu, biće završeni.

U toku naredne nedelje krenuće se sa asfaltiranjem u seoskim mesnim zajednicama a za ovu namenu iz gradskog budžeta izdvojeno je 100 miliona dinara, objavljeno je na sajtu grada Bora.

 

Ostavite komentar