fbpx

Muzičko –sportski dan povodom „Dečije nedelje“

Kladovsko izdvojeno odeljenje OŠ „12. septembar“ iz Negotina, škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju, povodom obeležavanja „Dečije nedelje“,  su posetili Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo, Bojan Božanović, zamenik i Slavoljub Maletić, pomoćnik predsednika opštine.

„Za devet učenika od prvog do osmog razreda, danas smo povodom „Dečije nedelje“, organizovali muzičko-sportski dan. Učenici Osnovne muzičke škole „Konstantin Babić“ održali su mini koncert, a potom nastavili druženje i sportske aktivnosti sa decom. Sa lokalnom samoupravom imamo odličnu saradnju, prošle godine dobili smo na poklon kompjuter za našu školu“, kaže dipl. defektolog Brankica Đorđević, nastavnica izdvojenog odeljenja u Kladovu.

U razgovoru sa nastavnicima ove škole, Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo, obećao je da će lokalna samouprava obezbediti logistiku i prevoz kako bi deca, uz obaveznu pratnju, posetila HE „Đerdap“ i kulturno-istorijske spomenike opštine Kladovo, objavljeno je na sajtu opštine Kladovo.

Ostavite komentar