Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić pozvao je danas medije da emituju spot MUP-a o predaji nelegalnog oružja

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić pozvao je danas medije da u skladu sa svojim mogućnostima emituju materijale MUP-a kojim se građani upoznaju sa značajem kampanje predaje neregistrovanog oružja i municije i ohrabruju da predaju nelegalno oružje I da na taj način doprinesemo većoj bezbednosti svih građana, a posebno dece.

Tragedije koje su nas zadesile, u kojima je ugašeno 17 života, sve su  nas duboko pogodile, ali i obavezale da učinimo sve što je u našoj moći kako se ovakve nesreće  nikada više ne bi  dogodile. Zlodela su počinili ljudi , a sredstvo je bilo oružje”, istakao je Gašić.

Naglasio je da MUP do 8. juna sprovodi kampanju predaje neregistrovanog oružja i municije.

Vaša pomoć u sprovođenju kampanje nam je dragocena I zato Vas pozivam da, u skladu sa svojim mogućnostima, emitujete materijale Ministarstva unutrašnjih poslova, kojima upoznajemo građane sa značajem ove kampanje. Svaki komad oružja koji je u nelegalmnom posedu je potencijalna pretnja. Podržite nas, kako bismo zajedno ohrabrili građane da nelegalno oružje predaju I da na taj način doprinesemo većoj bezbednosti svih građana, a posebno dece”, naglasio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić.

Ostavite komentar