Ministar Martinović u poseti Sokobanji

Juče je predsednik opštine Sokobanja Miodrag Nikolić imao čast da sa svojim timom upriliči prijem ministra državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandra Martinovića.

Na sastanku održanom u Svečanoj sali Skupštine opštine Sokobanja razgovarano je o aktuelnom stanju i rezultatima Sokobanje, ali i o potrebama koje naša Sokobanja ima kao mesto koje se snažno razvija i koje je jedna od prioritetnih destinacija na turističkoj mapi Srbije. Tom prilikom Opštini Sokobanja je uručeno 20 laptop računara za potrebe daljeg unapređenja rada lokalne samouprave.

Ministar Martinović je obišao Jedinstveno upravno mesto, Letnju pozornicu „Vrelo“ i bioskop „Moravica“, što predstavlja deo rezultata sinergije i međusobne podrške Vlade Republike Srbije i Opštine Sokobanja. Sa predsednikom opštine i njegovim timom ministar je obišao i pčelinjak Radivojević u Mužincu.

Ministar Martinović je tokom svoje posete istakao i da je izlaz na autoput jedan od prioritetnih projekata Vlade Republike Srbije u narednom periodu.

Predsednik Nikolić se zahvalio ministru Martinoviću na poseti i potvrdi da Sokobanja ide pravim putem u sigurnu i stabilnu budućnost, kao i to da je uveren da će se saradnja Sokobanje sa Vladom Republike Srbije nastaviti da se odvija na najbolji način kao i do sada, na obostrano zadovoljstvo a sve za potrebe i korist građana Sokobanje i Srbije.

Sastanku u Svečanoj sali su prisustvovali i zamenik predsednika opštine Vladimir Milovanović, predsednik Skupštine opštine Vladan Petković, načelnica Opštinske uprave Milena Radenković Gaćeša i šefica Кabineta predsednika opštine Olivera Denić, objavljeno je na sajtu opštine Sokobanja.

Foto: Кristijan Đorđević

Ostavite komentar