Kladovo: Novi načelnik opštinske uprave

Na 32. redovnoj sednici Opštinskog veća, kojom je predsedavao Bojan Božanović, zamenik predsednika opštine Кladovo, doneta je odluka o postavljenju diplomiranog pravnika Dušana Belića na položaj načelnika Opštinske uprave Кladovo.

Bojan Božanović, zamenik predsednika opštine, je naglasio da je položaj načelnika Opštinske uprave odgovorna funkcija koja oslikava rad lokalne samouprave.

Verujem da je Dušan Belić naučio dosta od svog prethodnika. Svojim dosadašnjim radom i zalaganjem doprineo je napretku lokalne samouprave, i nadam se da će svojim integritetom, još više poboljšati rad. Transparentnost opštine je povećana, prema ovogodišnjem istraživanju Кladovo je ostvarilo najveći rast, na 14. je mestu od 145 rangiranih jedinica lokalnih samouprava. Želim mu uspešan rad i da ostane dosledan svojim odlukama kao i do sada, rekao je Božanović.

Novoizabrani načelnik Opštinske uprave, Dušan Belić, zahvalio je na ukazanom poverenju i naglasio da će svojim trudom i radom to i opravdati.

Većnici su prihvatili predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Кomisije za pribavljanje i raspolaganje nepokretnostima u javnoj svojini opštine Кladovo, a razmatran je i usvojen zahtev Кomisije za sport, objavljeno je na sajtu opštine Kladovo.

Ostavite komentar