fbpx

Kladovo: Biblioteka cene članarine

Članarina za ovogodišnje korišćenje bibliotečko-informacionih usluga Biblioteke „Centar za kulturu“ Kladovo razvrstana je po kategorijama i, u zavisnosti od toga, visina članarine je različita. Ova ustanova kulture korisnicima pruža i brojne popuste, a radno vreme je svakog radnog dana od sedam do 20 časova.

Pravo na besplatnu članarinu imaju korisnici pokretne biblioteke-bibliobusa u naseljima opštine Kladovo, stariji od 65 godina, dobrovoljni davaoci krvi, donori organa, zaposleni u ustanovi, članovi Upravnog i Nadzornog odbora ali i drugi koji su pomagali rad biblioteke. Novina, od ove godine, je da sva deca do završetka četvrtog razreda osnovne škole ne plaćaju članarinu.

Učenici od petog razreda osnovne škole, studenti i nezaposleni izdvajaće za godišnju članarinu 500 dinara, polugodišnju 300, mesečnu 200 i dnevnu članarinu 100 dinara.
Godišnja članarina za zaposlene iznosi 800 dinara, polugodišnja 400, mesečna 300 i dnevna članarina je 200 dinara, objavljeno je na sajtu opštine Kladovo.

Ostavite komentar