fbpx

JKP „3. oktobar“ spremno dočekuje nove snežne padavine: Radnici su na terenu, svi putni pravci su prohodni

Tokom noći, u gradu i selima na teritoriji grada Bora pala je nova količina snega. Mehanizacija JKP „3. oktobar“ je na terenu i svi putni pravci su prohodni. Na raspolaganju su 24 vozila.

Nije nas iznenadio sneg i nije nas iznenadila zima. JKP „3. Oktobar“ stalno pokazuje da uz dobru organizaciju i uz pomoć grada može da funkcioniše u interesu građana. Svakodnevno i tokom noći su na terenu. Imaju dovoljno mehanizacije, agregata i siguran sam da ćemo ovu zimu prevazići i da će naše preduzeće odgovoriti svim zadacima“, istakao je Milivoje Janošević, zamenik gradonačelnika grada Bora.

„Radnici JKP „3. oktobar“ tokom noći izlazili su dva puta na teren, posipali su kako gradske tako i seoske puteve, solju i agregatom. Svi putni pravci su prohodni, nije pala velika količina snega ali smo bili pripravni i nismo dozvolili da dođe do stvaranja leda na putevima“, ističe Radmilo Guševac, v.d. direktora JKP „3. oktoboar“.Guševac dodaje, da je za ovu zimsku sezonu spremno ukupno 24 vozila, od toga osam kombinovanih radnih mašina, šest utovarivača i deset kamiona od kojih su četiri namenjena za grad i šest za seoske puteve, objavljeno je na sajtu grada Bora.

Ostavite komentar