fbpx

ISTRAŽUJEMO: Nestali Splićanin pijan ili drogiran skočio u Savu i zaplivao?! (VIDEO)

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba „Gotik“.


Po ulasku u reku navodno je prvo plivao leđno a onda se okrenuo i nastavio da pliva prsno, što se vidi na jednom od snimaka. Inače, prema rečima Matejevog oca, mladić je dobar plivač i u dobroj kondiciji. Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u četvrtak uveče najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub „Gotik“. Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi.

Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom. U nedelju je u Beograd stigao i Nenad Periš, otac nestalog mladića koji je više puta istakao da veruje srpskoj policiji kao i da samo želi da nađe sina.

Ostavite komentar