Hype produkcija slavi treći rođendan!

Uz mnogo truda i predanog rada Hype produkcija obeležava svoj treći rođendan, a uveliko je postala sinonim za “najbže rastuću fabriku zabave” , kako je istakao osnivač i direktor Hype produkcije Saša Mirković, i amalgam inovativnih multimedijalnih projekata, svetske produkcije i jedinstvenog sadržaja.
Treća sreća!

Veliki projekti obeležili su treću godinu postojanja Hajpa – koncerti superstara Ace Lukasa, zlatni jubilej barda domaće muzičke scene – Miroslava Ilića u Štark Areni i Spensu, koncert internacionalne zvezde Erosa Ramacotija, pregršt novih video spotova i numera poput: “Ateriram”, “Ti si zvezda mojih snova”, “Nevina i kriva”, “Paranoja”, “Siromah sam, al’ volim da živim”, koje su obogatile muzičke opuse naših najboljih izvođača, dok je Hype televizija zabeležila neverovatne uspehe kada su u pitanju, kako nove, tako i emisije koje gledaoci prate već nekoliko godina.
Tajni sastojak ovakvih uspeha je to što je celom timu Hype produkcije bitno da stvaraju sadržaj u kojem gledaoci i publika uživaju, te neprekidno osluškuju i tragaju za autentičnim sadržajima i stvaraju nove trendove.
Analogno tome, do sledećeg rođendana očekuju vas brojni događaji i projekti koji će se pamtiti i prepričavati, poput: glamuroznog koncerta Ane Nikolić 7.10.2023. kojim će obležiti 20 godina muzičke karijere, dve senzacije u jednom danu – premijera filma “Kafana na Balkanu” i koncert Ace Lukasa i Folk Haus Benda, 3. novembra 2023. godine, zatim koncert maestralnog Miroslava Ilića 15. decembra u Štark Areni, kao i serija i igrani film “Influenseri”, serija “Aviondžije 8,9 i 10ta sezona”, igrani film “Let Feniksa”, igrana serija “Tate u drugom stanju”, a  vas očekuju i nove emisije na Hype televiziji.

Ostavite komentar