GREBATORKA: Jelena Karleuša zaradila MILIONE na Jutjubu na račun ACE LUKASA!

Najpopularniji pevač u regionu Aca Lukas i kontroverzna pevačica Jelena Karleuša žestoko su se sukobili na društvenim mrežama, a povod za svađu bile su njihove koleginice Ana Nikolić i Milica Pavlović, nakon čega je producentska kuća „Hype produkcija“ u kojoj je Lukas zatražila uklonjanje pesme „Bankina“ sa Jutjuba!

Aca Lukas, Jelena Karleuša

Naime, Karleuša je stala u Milicinu odbranu nakon što je demo snimak njenog hita „Provereno“ objavila Ana, čiju je interpretaciju pohvalio Lukas, piše Skandal.in.rs

Jelena Karleuša, Aca Lukas, Milica Pavlović, Ana Nikolić

Nakon toga pale su teške reči, a sukob je otišao toliko daleko da je sa Karleušinog kanala na Jutjubu, na Lukasov zahtev, uklonjena njihova duetska pesma „Bankina“.

Jelena Karleuša

Kada se na Jutjubu ukuca naziv numere, nije moguće naći spot koji su snimili Jelena i Aca koji je imao 32 miliona pregleda!

Kontaktirali smo poznatog producenta i Lukasovog menadžera Sašu Mirkovića, koji nam je potvrdio da su oni tražili da se pesma ukloni.

Aca Lukas, Saša Mirković

– Na zahtev producentsko-menadžerskog tima Ace Lukasa, Jutjub je uklonio pesmu sa kanala Jelene Karleuše koju je ona monetizovala i naplaćivala zahvaljujući Acinom učešću. Aca i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinar od te pesme, kao ni od nekih drugih pevačica. Odluka je doneta iz praktičnih i čisto komercijalnih razloga i niko više neće moći da se “grebe” i zarađuje na račun Ace Lukasa, osim samog Ace i njegove matične produkcijske kuće „Hype production“. Ovo važi za sve koji budu neosnovano koristili lik, delo, pesme,  i vokalno izvođenje Ace Lukasa, ko god to bio! – rekao nam je Mirković.

Ostavite komentar