Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić posetio Klub penzionera

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić posetio je Klub penzionera. U pozitivnoj i radnoj atmosferi, on je sa najstarijim sugrađanima razgovarao o mnogim temama.Tom prilikom istakao je da energija, ljubav i strast u svemu što rade je nešto što mlađe generacije treba da usvoje i nauče.

Razgovarali smo danas o mnogim temama a ono što sam i obećao jeste da će grad u narednom periodu mnogo više pažnje i vremena posvećivati našim najstarijim sugrađanima, obezbeđivati sve što je neophodno za njihova druženja. Odnos koji imaju jedni prema drugima je nešto što se samo može poželeti. Obećao sam da ću češće biti gost na njihovim okupljanjima ali i izletima“, istakao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Grad Bor je nedavno posetio Karavan „Digitalna ekspedicija“ i tom prilikom prostorije Kluba penzionera osvežene su novim računarima kako bi se najstariji sugrađani dodatno digitalno opismenili.Grad Bor će u buduće mnogo više pažnje i vremena posvećivati upravo njima kako bi njihovo druženje bilo još kvalitetnije,objavljeno je na sajtu grada Bora.

Ostavite komentar