Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić obišao radove na izgradnji akva parka

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić sa saradnicima  je obišao radove na izgradnji prve faze akva parka. Planirano je da se tokom prve faze rekonstruišu poslovni delovi akva parka, plato, biletarnica, bazeni i postave novi tobogani.

„Posle 50 godina  smo ponovo ovde da krenemo  pre svega rekonstrukciju i uređenje jednog velelepnog sportskog centra kakav je grad Bor imao, a ima i danas.  Naša ideja je da proširimo sadržaje izgradnjom akva parka, ali i da rekonstruišemo ventilaciju i krov na zatvorenim bazenima.  Moraćemo u narednom periodu  više pažnje da posvetimo sportskom centru. Mi smo pre dve godine uradili parket u velikoj i maloj sali, a ove godine nas očekuju radovi na rasveti i definitivno ovaj deo grada postaje vrlo interesantan za sve građane  Bora“, rekao je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić.

On je još dodao da će sredinom meseca marta krenuti radovi na izgradnji šoping centra, a u Metalurgu izgradnja fudbalskog terena sa atletskom stazom i fiskulturnom salom u okviru novog  sportsko rekreativnog kompleksa, objavljeno je na sajtu grada Bora.

 

Ostavite komentar