fbpx

Fudbaleri Timočanina počeli pripreme

Fudbaleri Timočanina započeli su pripreme za novu sezonu Srpske lige „Istok“ na gradskom stadionu u Кnjaževcu. Miljan Đurović, koji je proteklih šest meseci proveo kao koordinator fudbalske škole FК Timočanin, novi je trener knjaževačkog srpskoligaša.

Perspektivni strateg je u dosadašnjoj karijeri vodio Slogu iz Кraljeva, gde je sa 27 godina koliko je imao u tom trenutku postao najmlađi trener u prva dva ranga srpskog fudbala, a iza sebe ima iskustvo rada i u Saudijskoj Arabiji i niškom Radničkom, gde je bio trener omladinske selekcije i deo stručnog štaba seniorskog sastava.

Prvom treningu prisustvovalo je 18 fudbalera, a stručni štab predvođen stručnjakom iz Кraljeva imaće pune ruke posla da ispuni zacrtane ciljeve klupskog rukovodstva u izuzetno jakoj konkurenciji u Srpskoj ligi „Istok“. Predsednik Fudbalskog kluba „Timočanin“ Miloš Stojanović najavio je dobru sezonu svog tima, kao i pojačanja koja će pomoći knjaževačkom srpskoligašu da zauzme poziciju u vrhu tabele, objavio je Glas sporta.

Ostavite komentar