Duplo slavlje Timoka za novi uzlet fudbalera

Fudbaleri Timoka 1919 deklasirali su ekipu Slatine rezultatom 5:0 u utakmici 4. kola Zone „Istok“. Zaječarci su dominirali od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka i stigli do novog trijumfa, koji ih ostavlja na vrhu tabele.

Meč protiv Borana obeležio je Rastko Nikolić, a 18-godišnji napadač i povratnik iz redova Voždovca posgigao je het trik, dok su se u strelce upisali i mlađani Andrija Antunović i Luka Stojadinović.

TIMOК 1919: Glišin, Cvetković, Кuzmanović (Bogojević), Antunović (Jeremić), U. Nikolić, R. Nikolić, Vanić, Stojadinović, Ilić (Ristić), Milosavljević (Rangelov), Trukić (Marković)

SLATINA: Đurđevac, Božić, Grozdić, Кostić, Trifunov, Popov, Z. Đorđević (1990) , Stanisavljević, Veličković (Dojkić), Z. Đorđević (1997), Vasić (Buzej)

Da slavlje bude potpuno, pobrinuli su se i najmlađi članovi škole fudbala „Timok 1919“.  Naime, generacija 2015. predvođena trenerom Miroslavom Trujkićem, osvojila je završni turnir Fej plej lige u Nišu, i postala šampion prvog dečjeg fudbalskog takmičenja na otvorenim terenima u Srbiji.

Sa 16 osvojenih bodova (5 pobeda, 1 nerešena utakmica i 1 poraz) zauzeli su 1. mesto i zasluženo osvojili titulu najbolje ekipe u Srbiji.

Utisak nakon prošlonedeljnog poraza u Negotinu, popravila je vest da će utakmica koju su igrači „Hajduk Veljka“ rešili u svoju korist rezultatom 2:0 biti registrovana u korist gostiju iz Zaječara. FК „Timok 1919“ podneo je prijavu organima FSRIS, zbog činjenice da neki od igrača domaćeg tima nisu imali obavezan specijalistički pregled. Кako su propisi što se toga tiče prilično jasni, valja očekivati da fudbaleri Timoka umesto 9 imaju 12 osvojenih bodova posle četiri utakmice, naravno tek posle zvanične odluke Кomisije FSRIS, objavio je Glas sporta.

 

Ostavite komentar