DIJANA HRKALOVIĆ: Nebojši Stefanoviću neće biti dobro ako progovorim o svojim ljubavnim vezama!

„Nebojši Stefanoviću bi bilo bolje da ćuti umesto što izmišlja gluposti o mojim ljubavnim vezama. Jer ako ja krenem da pričam o svojim pravim ljubavnim vezama, njemu prvom neće biti dobro. Evo, verujte…“, rekla je Dijana Hrkalović, aludirajući, verovatno ili možda, da je bila u emotivnoj vezi sa Nebojšom Stefanovićem?

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP i bliska saradnica ministra Stefanovića, poručila je svom nekadašnjem šefu da je bolje da zaobiđe temu ljubavi i veza jer bi ta tema, narodski rečeno, mogla da mu se obije o glavu.

– Kaže, bila sam u vezi sa pripadnikom kavačkog klana. Što me nisi uhapsio? Bila sam na vezi sa Elezom. Što me nisi uhapsio? Ti si ministar policije. Ako je stvarno bilo tako kao što kažeš, što me nisi uhapsio? Pominje Nenada Vučkovića da se dopisivao sa Belivukom. Pa je l’ sam ja branila medijski 2016. godine tog Nenada Vučkovića ili ga je on branio – iznela je Hrkalovićeva, gostujući na TV Hepi kod Milomira Marića.

Na Marićevu konstataciju da se u izveštaju do kog su došli pojedini mediji konstatuje da se „ona D., drugarica Vučkova“, odnosi na uhapšenu državnu sekretarku MUP Dijanu Hrkalović, a nigde ne piše ko su ti iznad nje – šef i glavni šef, Hrkalovićeva je rekla da inicijal D. ne mora da se odnosi na nju.

Ostavite komentar