Crveni krst Zaječar organizovao niz aktivnosti povodom dečije nedelje

U okviru dečije nedelje Crveni krst Zaječar sproveo je niz aktivnosti sa ciljem pruzanja pomoci deci korisnika Narodne kuhinje u Zaječaru.


Crveni krst Zaječar u saradnji sa Matičnom bibliotekom ’’Svetozar Marković ’’ u Zaječaru sproveo je tradicionalnu akciju ’’ Drug drugu’’ u kojoj su se učenici Osnovnih škola ozazvali i donirali skolski pribor, igracke, odecu i obucu za svoje drugare iz socijalno-ugrozenih porodica.

Povodom Decije nedelje osuđenici Okruznog zatvora u Zaječaru izradili i donirali posebno osmisljene igračke za decu koje su nastale na časovima kreativnih radionica u Okruznom zatvoru u Zaječaru.
Kompanija LC WAIKIKI donirala je Crvenom krstu Zaječar garederobu i obuću.

Podela prikupljenih artikla počela je u petak 13. oktobra 2023. godine kada su predstavnici Crvenog krsta Zaječar sa saradnicima iz Matične biblioteke ’’Svetozar Marković ’’ u Zaječaru i predstavnicima Okruznog zatvoru u Zaječaru obisli tri visečlane porodice u Zaječaru i urucili donirane artikle.

Podela ce se nastaviti u utorak 17. oktobra 2023. godine u prostoriji Crvenog krsta Zaječar, Obilicev venac bb sa početkom u 10 sati.

Ostavite komentar