fbpx

Članovi grupe Pink Panter uhapšeni u Grčkoj: Objavljen VIDEO kako su Srbi sa poternice pljačkali u Atini

Dvojica Srba upala su pred kraj godine u luksuznu prodavnicu i odneli odeću i obuću vrednu 30.000 evra!

Grčka policija uhapsila je dvojicu državljana Srbije, zbog pljačke poznate prodavnice skupocene odeće i obuće u Atini, za koje tvrde da su pripadnici kriminane grupe najpoznatijih pljačkaša, Pink Panteri. Lisice su im stavljene u centru tog grada, a posle privođenja u policiju otkriveno je da za jednim od njih traga i Srbija!

– Reč je o Srbinu, starom 37 godina za kojim je Interpol raspisao crvenu poternicu zbog velikih prevara za koje se sumnjiči u svojoj zemlji. Drugi je takođe državljanin Srbije, star 49 godina, inače begunac iz grčkog zatora Alikarnasos – prenosi portal newsit.gr.

Prema navodima ovog portala, dvojica Srba upala su pred kraj godine u luksuznu prodavnicu i odneli odeću i obuću vrednu 30.000 evra.

– Kretanje Pink Pantera snimile su sigurnosne kamere lokala u okolini prodavnice. Na snimcima se vidi mali automobil koji dolazi ispred prodavnice. Dvojica provalnika, izlaze, tiho provaljuju i u roku od nekoliko minuta iznose robu u vrednosti od 30.000 evra, a potom nestaju – navode grčki mediji. Na snimku se vidi i da nose kišobran, najverovatnije kako bi onemogućili da im kamere snime lica.

Ostavite komentar