fbpx

ČITAV SVET ODUŠEVLJEN VUČIĆEVOM ODBRANOM NOVAKA! Australijanci poručuju: Eh, da je naš premijer kao on!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oduševio je čitav svet jučerašnjom video-porukom podrške najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću


I pre video-poruke predsednik Vučić je javno govorio da će Srbija učiniti sve kako bi pomogla našem teniseru, a lično on se dva puta čuo sa Đokovićem kada je Novak bio u pritvoru u hotelu za migrante.

Jučerašnjom porukom na Instagramu, predsednik Srbije oduševio je čitav svet. Video-poruka je odjeknula čak i u Australiji, a predsednik je dobio veliko poštovanje jer je pokazao kako se bori za građane Srbije. 

Australijski novinar Avi Jemini je na svom Tviter nalogu objavio da odsad Đoković i Srbija imaju nejgovu podršku. 

Pojedini Australijanci su našeg predsednika uporedili sa njihovim premijerom Skotom  Morisonom.

Tom prilikom su istakli da on ćuti kad je reč o osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu.

Tako se na Tviteru pojavila objava gde se navodi da je teško da se zamisli svet u kome državnici neke zemlje brane svoje građane.

– Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pita Skota Morisona zašto Novaka Đokovića maltretiraju – napisao je jedan Tviteraš.

Na istoj mreži je jedan korisnik postavio tvit u kome pominje predsednika Vučića i premijera Morisona.

– Ako australijski premijer Skot Morison stane iza Džulijana Asanža kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iza Novaka Đokovića, imaće moje poštovanje. Ali umesto poštovanja, osećam samo prezir. I svet to takođe vidi – napisao je.

Ostavite komentar