Budimo humani- „POMOĆ U LEČENJU MALE JANE“

Višegodišnja volonterka Tamara Petrović, uz podršku Crvenog krsta Zaječar, apeluje na zajednicu da se udruži i pruži podršku maloj Jani Marković, petogodišnjoj devojčici koja se suočava sa izazovima epilepsije i potrebnim medicinskim tretmanima.

Jana je rođena kao zdrava beba i odrasla u ljubavi svoje porodice. Nažalost, od svoje četvrte godine, suočava se sa epileptičnim napadima. Nakon detaljnih medicinskih pregleda, dijagnostikovana joj je cista iznad hipofize kao uzrok tih napada. U cilju pružanja Jani bolje budućnosti, upućena je na dalje lečenje u tursku bolnicu „Liv Hospital“ u Istanbulu.

Prva operacija je uspešno obavljena 16. avgusta 2023. godine. Međutim, kako bi se obezbedio potpuni oporavak, zakazana je još jedna intervencija matičnim ćelijama za 20. septembar 2023. godine. Da bi se ova intervencija realizovala, potrebno je prikupiti 19.000,00 evra u narednih 18 dana.

Pozivamo sve ljude dobre volje da se priključe ovoj humanitarnoj akciji i pruže podršku maloj Jani. Sva novčana sredstva se mogu uplatiti na žiro račun Crvenog krsta Zaječar: 325-9500500279637-44, sa naznakom „POMOĆ U LEČENJU MALE JANE“.

Svaka donacija, bez obzira na iznos, doprinosi ostvarenju cilja – omogućiti Jani srećno detinjstvo. Crveni krst Zaječar će transparentno upotrebiti sva prikupljena sredstva za namenski žiro račun za lečenje Jane.

Vaša podrška je ključna u ovoj važnoj borbi za Janin život. Hvala vam unapred na velikodušnosti i solidarnosti.

 

Ostavite komentar