Bor:Počele pripreme za predstojeću letnju sezonu na bazenima

Nakon završetka zimske sezone na zatvorenim bazenima Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“, počele su pripreme za predstojeću letnju sezonu.

Tokom zimske sezone evidentirano je oko šest hiljada kupača, a održana su i dva Međunarodna takmičenja u plivanju i vaterpolu, pa su odgovorni u sportskom centru sezonu ocenili kao uspešnu.

Kako bi se letnja sezona dočekala spremno, u toku je servisiranje određenih uređaja, oštećenih zidnih i podnih pločica, a biće postavljeni i novi rukohvati. Dovoljan broj spasioca i medicinskog tehničara brinuće o bezbednosti kupača. Kao i do sada, ispitivanje ispravnosti vode za kupanje vršiće Zavod za javno zdravlje Zaječar“, istakla je Bojana Dlbokić Dubočanin, direktorka Sportskog centra „Bobana Momčilović Veličković“.

Nakon završene zimske sezone, stekli su se uslovi da se krov na zatvorenim bazenima sanira. Potrebno je uraditi sanaciju samog plafona, ventilaciju i klimatizaciju. Nadamo se da će radovi biti završeni do početka naredne zimske sezone“, istakao je Dejan Dulović, član Gradskog veća.

Cena ulaznice ostaće nepromenjena, a kao i do sada besplatne karte imaće vukovci, učenici generacije, sportisti i određene grupe osoba sa invaliditetom, objavljeno je na sajtu grada Bora.

Ostavite komentar