Bor:OŠ “Dušan Radović” donirana vredna oprema za razvoj muzičke kulture kod mladih

Kompanija Mundoro donirala je vrednu opremu za potrebe nastavnog programa u OŠ „Dušan Radović“. Donacija u vidu električnog klavira i razglasa umnogome će olakšati i unaprediti kvalitet nastave i razvoja muzičke kulture kod mladih. Vrednost donacije je oko 160 hiljada dinara.

Ovo nije prvi primer da društveno odgovorna kompanija koja posluje na teritoriji grada Bora pomaže i donira lokalnoj zajednici. Želimo da nastavimo ovakvu praksu“, istakao je Srećko Zdravković, član Gradskog veća.

Oprema će služiti za nastavne i vannastavne aktivnosti kod dece i svakako će biti od izuzetne važnosti kako bi se unapredilo obrazovanje i poboljšao kvalitet nastave“, istakla je Sanja Bugarin, direktorka OŠ „Dušan Radović“.

Zaposleni u OŠ „Dušan Radović su izrazili želju šta im je neophodno kako bi upotpunili i unapredili svoj nastavni program. Zahvaljujući dobroj saradnji kompanije i grada Bora, mi smo to i realizovali na obostrano zadovoljstvo. Dobili smo neke smernice na šta u buduće da obratimo pažnju kako bi se unapredilo obrazovanje i poboljšao kvalitet nastave“, istakao je Ivan Veljković, predsednik kompanije Mundoro.

Kompanija Mundoro već nekoliko godina radi i posluje na teritoriji grada Bora. Sve donacije kompanije, do sada, bile su usmerene na omladinu i školstvo, objavljeno je na sajtu grada Bora.

Ostavite komentar