Bor: Srednjoškolci očistili sportske terene nakon održane žurke

Nakon održane žurke na terenu za male sportove Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“, učenici borskih srednjih škola samostalno su se organizovali kako bi očistili nered koji su ostavili za sobom.

Na zahtev maturanata koji su završili školsku godinu, organizovana je žurka na stadionu za male sportove. Mi smo kao lokalna samouprava tu žurku podržali a Sportski centar je izašao u susret sa prostorom i strujom koja je njima bila neophodna. Žurka je protekla u najboljem redu. Na društvenim mrežama pojavile su se slike koje su objavili nezadovoljni građani na kojima se vidi nered nakon održane žurke. Narednog dana, deca su se sama organizovala i mesto gde je žurka održana, očišćeno je kako bi funkcionisanje sportskog terena dalje funkcionisalo i bilo bezbedno“, istakao je Marko Nikolić, član Gradskog veća.

U toku su završne pripreme na otvorenim bazenima kako bi sve bilo spremno za predstojeću letnju sezonu. Montirani su filteri podbazenskog postrojenja, remontovan je sistem hlorisanja i sve pumpe, dok su sve neophodne hemikalije nabavljene kako bi sezona protekla u najboljem redu. U toku je sanacija same unutrašnjosti bazena, prelivnih kanala i rukohvata“, istakao je Milan Ilić, rukovodilac bazena.Početak kupališne sezone planiran je za 20. jun, ukoliko to vremenski uslovi dozvole. Cena karte je ostala nepromenjena i iznosiće 150 dinara, objavljeno je na sajtu grada Bora.

 

Ostavite komentar