Bor: Privode se kraju radovi na uređenju dečijeg igrališta u MZ Rudar

Radovi na uređenju dečijih igrališta su u punom jeku. Ostalo je još vrlo malo do kraja realizacije projekta kroz koji se rekonstruiše 12 dečijih igrališta u gradu. Predviđen rok za završetak radova na svim igralištima planiran je za kraj februara meseca kada će naši najmlađi sugrađani dobiti najmodernija igrališta na otvorenom.

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić sa saradnicima obišao je radove na uređenju dečijeg igrališta u Mesnoj zajednici Rudar u ulici 7. juli.

„Ono što smo obećali, to i realizujemo ove godine. Svaka gradska mesna zajednica dobiće bar jedno dečije igralište. Urađene su podloge, sada se postavljaju rekviziti na svim igralištima. Po završetku projekta, naši najmlađi sugrađani dobiće najmodernija igrališta sa posebnom brigom o bezbednosti dece. U ovoj i narednoj godini, kroz projekat uređenja dečijih igrališta očekuje nas početak postavljanja igrališta za košarku“, istakao je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić.

Milikić dodaje, da se intezivno radi na projektu rekonstrukcije najstarijeg parka u gradu, parka Raketa. Do kraja ove godine ili već početkom naredne krenuće se sa njegovim uređenjem, objavljeno je na sajtu grada Bora.

Ostavite komentar