Bor: Nakon otklonjenog kvara, zatvoreni bazeni počeli sa radom, kupačima na raspolaganju i korišćenje saune

Nakon otklonjenog kvara, zatvoreni bazeni Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“, počeli su sa radom. Temperatura vode u velikom bazenu je 24,5, dok je u malom 27 stepeni.

Kao i do sada, kontrolu vode vrši Zavod za javno zdravlje „Timok“ i prema poslednjim analizama voda je bakteriološki ispravna za kupače. Cena ulaznice je 150 dinara, dok je cena mesečne karte 2 300 dinara.

Bazeni su otvoreni i za vreme trajanja zimskog raspusta, u periodu od 11 do 19 časova a nakon toga bazeni su na raspolaganju plivačkim i vaterpolo klubovima kao i pojedinim školama. Po završetku zimskog raspusta, radno vreme bazena radnim danima biće od 15 do 19 časova i vikendom od 11 do 19 sati. Kupačima je na raspolaganju i korišćenje saune. Cena karte je 150 dinara„, napominje Bojana Dlbokić, diretorka Sportskog centra.

Pravo na besplatan ulaz imaju deca do sedam godina, odlični đaci sa prosekom 5.0, najuspešniji sportisti – osvajači medalja na državnom prvenstvu, reprezentativci države i osvajači medalje na republičkom školskom takmičenju. Takođe, pravo na besplatan ulaz imaju i osobe sa invaliditetom, objavljeno je na sajtu grada Bora.

Ostavite komentar