Boljevac: Ulično vežbanje i takmičenje u obaranju ruke

Prvo takmičenje u obaranju ruke i uličnom vežbanju (street workout), održano je u subotu 15. aprila u gradskoj teretani Ustanove za sport Boljevac. Organizator ove nesvakidašnje sportsko-rekreativne manifestacije bio je Sportski savez opštine Boljevac.

 Ukupno 10 takmičara nadmetalo se u obaranje ruke, a prvo mesto osvojio je Nikola Živković iz Bora, drugo mesto zauzeo je Nikola Pavlović iz Niša, dok je bronzano odličje pripalo domaćem takmičaru Marku Milosavljeviću.Posebno zanimljiva borba viđena je na takmičenju u uličnom vežbanju (street workoutu), gde su se šesnaestorica najspremnijih učesnika nadmetala za glavne nagrade.

 Najbolji po kategorijama bili su:

 Prva tri mesta u zgibovima osvojili su takmičari iz Boljevca i to: prvo mesto Stefan Mitić, drugo mesto Nikola Androbić, a treće mesto zauzeo je Ognjen Petrović.U propadanjima je takođe najbolji bio Stefan Mitić, drugi je ponovo bio Nikola Androbić, dok je treće mesto osvojio Nikola Кerić, takođe iz Boljevca.U sklekovima prvo mesto osvojio je Nikola Androbić, drugo mesto zauzeo je Stefan Mitić, a treće Milan Mitrović iz Bora.Prvo mesto u apsolutnoj kategoriji, koji se određivao sabiranjem ukupnog broja ponavljanja iz sve tri discipline, osvojio je Nikola Androbić sa totalom od 188 poena, drugoplasirani sa pet poena manje od sveukupnog pobednika bio je Stefan Mitić, dok je treće mesto  sa ostvarenih 160 poena zauzeo Nikola Кerić, objavio je Glas sporta.

 

 

Ostavite komentar