13. Festival pozorišta za decu „ZajeČAR“

13. Festival pozorišta za decu „ZajeČAR“ , biće održan od 19. do 23. aprila. Publika će videti šest najboljih predstava za decu iz ovogodišnje produkcije profesionalnih pozorišta Srbije.
Prvog dana festivala, u sredu 19. aprila biće odigrana predstava Narodnog pozorišta Leskovac “Razmaženi princ”.
U četvrtak 20. aprila na programu je predstava Prvog prigradskog pozorišta Lazarevac “Srebrni car”
Trećeg festivalskog dana, 21. aprila, publika će imati priliku da pogleda predstavu Pozorišta lutaka Niš “Nedostajanje”.
U subotu 22. aprila biće odigrana predstava pozorišta “Bora Stanković” Vranje “Pinokio”. U nedelju 23. aprila u12 sati videćemo predstavu Udruženja Beo Tim Beograd “Veliki svet male Zoe” dok će u večernjem terminu, u čast nagrađenih, biti izvedena opera za decu ,,Crvenkapa“, zajednički projekat Umetničke škole „Stevan Mokranjac“ iz Negotina, Narodnog pozorišta Timočke Krajine – Centra za kulturu „Zoran Radmilović“ iz Zaječara i Doma kulture „Stevan Mokranjac“ iz Negotina.
Sve večernje predstave počinju u 19 sati.Cena kompleta karata je 1000 dinara i mogu se rezervisati na biletarnici Pozorišta.U pratećem programu Festivala, u petak 21. aprila u 13.00h, u Pozorišnom muzeju predviđen je susret sa piscem Milošem Petkovićem iz Niša. Ulaz za ovaj program je besplatan.

Ostavite komentar